David Ludwig

David S. Ludwig, MD, PhD, is een praktiserend endocrinoloog en onderzoeker aan het Boston Children’s Hospital, hoogleraar kindergeneeskunde aan de Harvard Medical School, en hoogleraar voeding aan de Harvard School of Public Health. Beschreven als een “obesitas krijger” door Time magazine, Dr Ludwig is te zien in de New York Times en op NPR, ABC, NBC, CBS, en CNN, onder andere.

Vergeet alles wat je geleerd hebt over diëten. In Always Hungry? legt de bekende endocrinoloog Dr. David Ludwig uit waarom traditionele diëten niet werken en presenteert hij een radicaal nieuw plan om je te helpen gewicht te verliezen zonder honger, je gezondheid te verbeteren en je geweldig te voelen.

Al meer dan twee decennia loopt Dr. Ludwig voorop in het onderzoek naar gewichtsbeheersing. Zijn baanbrekende studies tonen aan dat te veel eten je niet dik maakt; het proces van vet worden maakt je te veel eten.

Altijd hongerig? draait het diëten op zijn kop met een driefasenprogramma dat calorieën negeert en zich direct richt op de vetcellen. De recepten en het maaltijdplan omvatten weelderig vetrijk voedsel (zoals noten en notenboter, volvette zuivel, avocado’s en pure chocolade), hartige proteïnen en natuurlijke koolhydraten. Dit is diëten zonder ontbering.

Vergeet calorieën. Vergeet het verlangen. Vergeet het dieet, Altijd hongerig? onthult een bevrijdende nieuwe manier om de honger te temmen en gewicht te verliezen . . . voorgoed.

Dawn Ludwig heeft haar carrière gewijd aan het helpen van mensen om het plezier, de schoonheid en de heerlijke smaak van natuurlijk voedsel te ontdekken. Gedurende 15 jaar was ze eigenaar van The Natural Epicurean Academy of Culinary Arts in Austin, Texas, erkend als een van de top “Cutting Edge Cuisine” kookscholen in de Verenigde Staten. Dawn heeft geschreven over de onderwerpen voeding en gezondheid voor een verscheidenheid aan publicaties, waaronder Whole Health Magazine, Natural Home, Austin Monthly, Austin Fit, en anderen. Ze heeft nu samen met haar man, Dr. David Ludwig, de kwaliteitsrecepten van de chef-kok in het Bestselling boek Always Hungry? en het begeleidende kookboek Always Delicious voor u samengesteld.