De Keto Revolutie

Talloze studies hebben aangetoond dat het Ketodieet een effectieve en snelle manier is om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden zonder dat je calorieën hoeft te tellen.

Het ketogeen dieet is een speciaal soort “hoog-in-vet” dieet dat jouw spijsvertering herprogrammeert om jouw vetopslag te gebruiken als brandstof in plaats van de glycogeen (die verkregen wordt uit glucose) die opgeslagen is in je spieren en lever.

Dit zorgt ervoor dat vetcellen hun vetzuren beginnen los te laten, die jouw lever vervolgens omzet in iets wat we “ketonen” noemen.

Ketose is een staat van het lichaam die je bereikt als je lichaam ketonen gebruikt als energie in plaats van de glucose uit koolhydraten. Het verhogen van ketonen in het bloed helpt om je suikerspiegel te verlagen en brengt hormonen die zorgen voor vetverbranding weer in balans, dat er vervolgens voor zorgt dat jouw lichaam elke dag meer vet gaat gebruiken als brandstof.

Deze uitzonderlijke vorm van energie gaat twee keer zo lang mee en wordt gelijkmatiger afgegeven aan het lichaam dan koolhydraten. Je geniet daarnaast van een natuurlijke manier die honger onderdrukt en er dus voor zorgt dat je minder eet omdat vetten beter vullen.

Het resultaat is dat je op dramatische manier centimeters gaat verliezen op plekken waar het moeilijk te verbranden is (zoals buik, heupen en bovenbenen).

Wat is er mogelijk met de
Nieuwe Keto Revolutie?

Na de eerste 3 dagen
Meer energie
Opgeblazen gevoel verdwijnt
Gifstoffen worden afgedreven
Honger begint te verdwijnen
De “mist” in je hoofd trekt op
Na 7 dagen
Betere spijsvertering
Vet wordt gebruikt als brandstof
Je geniet voor een gezond uiterlijk
Huidproblemen beginnen te verdwijnen
Gewrichten en stramme spieren beginnen soepeler te worden
Na 21 dagen
Makkelijk gewichtsverlies
Stralende huid
Herstel van jeugdige energie
Slanker en sterker uiterlijk
Gezonde schildklier functie komt terug
Tekenen van lekkende darm worden gerepareerd

Echte Resultaten van onze Klanten

(Wegens Privacy Redenen zijn de namen en foto’s onzichtbaar gemaakt, maar onze Besloten Facebook groep waar je toegang tot krijgt als Keto Revolutie Klant staat bol van de succesverhalen)